Фізіотерапія

У середу, 12-го грудня 2018 року у Луцькій центральній районній лікарні, після проведення капітальних ремонтних робіт, було офіційно відкрито фізіотерапевтичне відділення. Короткі урочистості відбулися за участі керівництва, працівників установи, громадськості та представників влади. Головний лікар, Коновал С.М. подякував керівництву району та депутатам районної ради за фінансову підтримку у проведенні робіт та закупівлі нового обладнання. Також проінформував, що загальна вартість робіт склала 1421,3 тис. грн., а підрядником виступило ПП "Луцьк-Євро-Буд". Сергій Михайлович наголосив, що за 11 місяців цього року у відділені було проведено більше 130 тис. різного роду фізіотерапевтичних процедур, а сьогоднішнє відкриття дає можливість ще більш повноцінно використовувати реабілітаційний процес для лікарів та надання великого спектру  допомоги пацієнтам.

В свою чергу, голова Луцької РДА Яковлев Т.В. та голова районної ради Приходько В.В. наголосили, що така співпраця повинна продовжуватись і надалі для здоров'я та комфорту громадян. 

Від сьогодні відділення працює в звичному режимі та проводиться прийом пацієнтів. Електролікування, світлолікування, магніто-лазерна терапія, аерозольтерапія, лікувальний масаж та фізкультура - ці та інші процедури проводяться у просторих кабінетах на першому поверсі головного корпусу лікарні, а також в терапевтичному (кабінет реабілітації) та інфекційному відділеннях.

Відкриття фізіотерапія