Семінар ВІЛ

        З метою покращення обізнаності медичних працівників лікувально-профілактичних закладів щодо розповсюдження ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні та Волинській області в залі засідань Луцької ЦРЛ був проведений навчальний семінар на тему: "Актуальні аспекти ВІЛ-інфекції/СНІДу в Україні та Волинській області. Діяльність закладів охорони здоров'я з питань профілактики, медичного нагляду та лікування ВІЛ-інфекції/СНІДу."

        У семінарі взяли участь лікарі КЗ "Волинський обласний центр з профілактики та боротьби зі СНІДом", заступники керівників ЗОЗ району, лікарі різних фахів первинної та вторинної ланок надання медичної допомоги, головні та старші медичні сестри тощо.

        Присутні обговорили актуальні питання з ВІЛ-інфекції/СНІДу відповідно до вимог реформи системи охорони здоров'я України, епідемічну ситуацію в державі та у Волинській області зокрема. Ознайомилися з нормативно-правовими актами з питань вдосконалення організації медичної допомоги людям, які живуть з ВІЛ, профілактикою професійного інфікування ВІЛ-інфекції та основами посконтактної профілактики тощо.

 

ВІЛ колаж